„Az Amigo üzlethálózat Hargita és Kovászna megye helyi üzlethálózata. Az Amigo a városnegyedek helyi közösségét szolgálja ki,
a városnegyedek életterének szerves részeként van jelen. Családias hangulatot teremt, és széles választékot nyújt. Az Amigo
üzlethálózatnak sikerült az idők során olyan rendszert felépíteni, aminek köszönhetően valóban következetesen
alacsony árakon teszi elérhetővé a mindennapi megélhetéshez szükséges termékeket.”

ÜZLETEINK

Mert szereted a gazdag választékot!
Üdvözöljük!

HÍREK

Íme, legfrissebb ajánlatunk, fantasztikus árakkal!


Látogasson el hozzánk és fedezze fel az Amigo teljes kínálatát.
– ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.
Amigo webre 11 28
Kedves vásárlónk!

December 1. és december 20. között válassz Klass termékeink közül, hogy együtt támogathassuk a fogyatékkal élő tehetségeket és mi hálából értékes nyereményekkel jutalmazunk meg.
A sorsoláson való részvételhez vásárlásod alkalmával tegyél kosaradba Klass termékeink közül legalább kettőt, tartsd meg a kasszaszalagot és írd meg Facebook oldalunkon a karácsonyi bejegyzésünk alá kommentben, hogy „Támogatom a fogyatékkal elő tehetségeket!”.

A kampány ideje alatt megvásárolt Klass termékek profitjának 30%-át a United by Music és a Diakónia Keresztyén Alapítványok, fogyatékkal élőknek megszervezett zenei tehetségkutatójára ajánljuk fel. Ez az erdélyi tehetségkutató felkarolja a fogyatékkal élő tehetségeket és esélyt ad nekik karrierjük építésében, támogassuk együtt őket! További információ az alapítványról: https://www.united-by-music.ro/hu/

Sorsolás:
December 1. és december 20. között, minden pénteken kisorsoljuk a nyerteseket az addig összegyűlt hozzászólások alapján. A heti nyertesek nevét minden hétfőn 16 óráig kifüggesztjük egy plakátra az Amigo üzleteinkben és facebook oldalunkon is közzétesszük.
Figyelem! A díjak átvételénél fel kell tudni mutatni a poszthoz írt komment idejével napra pontosan megegyező kasszaszalagot, amelyen szerepel minimum két Klass termék.
A nyertesek kiválasztása az Easypromosapp.com sorsoló program segítségével történik.

Nyeremények:
- 1. Hét: 2x 200 RON értékű bőségkosár + 1x Nordmann fenyő
- 2. Hét: 1x 200 RON értékű bőségkosár + 1x 300 RON értékű vásárlási utalvány + 1x Nordmann fenyő
- 3.Hét: 1x 80 cm HD LED TV + 1x 200 RON értékű bőségkosár + 1x Nordmann fenyő
- Megosztói díj: 1 x 300 RON értékű vásárlási utalvány

* A sorsoláson kizárólag Hargita és Kovászna megyei lakosok vehetnek részt.
* A Nyereményjáték ingyenességére tekintettel, a felhasználó semmilyen esetben sem követelhet a szervezőktől, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű kár-, vagy költségtérítést.
* A szervezők fenntartják a szabályzatra vonatkozó változtatási jogot

Weboldalra